Úvod 9 Základní škola 9 Druháci na škole v přírodě

Druháci na škole v přírodě

02.10.2024 | Základní škola

Naši druháci odjeli 16. 9. – 19. 9. na školu v přírodě do krásné lokality Českého ráje, kde byli ubytováni v penzionu Slunečno v Dobšíně, který se nachází nedaleko hradu Kost. 

Po vybalení kufrů jsme se vydali na krátkou procházku, během které jsme prozkoumali blízké i vzdálenější okolí penzionu. Každé dopoledne jsme věnovali učení a pohybovým aktivitám. V poledne pro nás kuchař připravil vždy něco dobrého na zub. Po krátkém poledním klidu nás čekaly zajímavé aktivity. Jeden z odpoledních výletů směřoval na hrad Kost, kde jsme absolvovali komentovanou prohlídku, která se nám moc líbila. Hlavně vyprávění o pohádce S čerty nejsou žerty, která se na hradě natáčela. Ve středu jsme celé odpoledne strávili v lese, kde si děti užily stavění domečků pro skřítky a další zábavné aktivity. Večer byla pro děti připravena noční bojovka a promítání filmu.

Počasí nám po celou dobu přálo – slunce svítilo a bylo příjemně teplo, což nám umožnilo trávit volné chvíle venku, kde si děti hrály v areálu penzionu, sbíraly oříšky a užívaly si společný čas. Ve čtvrtek po obědě jsme se vrátili domů plní nových zážitků a krásných vzpomínek.

E&M

Skip to content