Úvod 9 Družina 9 Příměstský tábor ŠD

Příměstský tábor ŠD

26.08.2024 | Družina

Ve dnech 22. – 26. srpna 2024 proběhl v naší škole příměstský tábor s ústředním tématem „Voda, oceány a moře – život v nich od dávné minulosti až po současnost“. Tento jedinečný tábor nabídl dětem pestrý program plný zábavy, poznání a dobrodružství.

Bohatý program plný zážitků

Celý týden byl věnován fascinujícímu světu pod hladinou oceánů a moří. Děti měly příležitost seznámit se s bohatou historií mořského života, od pradávných obyvatel oceánů až po součastnost. 

Součástí tábora byly také dva vzrušující výlety. Prvním cílem bylo Tongo v Hradci Králové. Druhým výletem byla návštěva ,,Domu medúz v Praze“, kde děti měly možnost obdivovat tyto fascinující tvory zblízka a dozvědět se o nich mnoho zajímavých informací.

Kromě výletů tábor nabízel také různé hry a soutěže zaměřené na vědomosti a dovednosti. Děti se mohly zapojit do archeologických vykopávek, nebo se zúčastnily výtvarného tvoření s tématem podmořského světa. Nechyběly ani vodní radovánky, které dětem přinesly osvěžení v horkých letních dnech.

Na závěr tábora čekala na děti speciální odměna – návštěva kina.

Příměstský tábor byl pro všechny zúčastněné nezapomenutelným zážitkem plným nových poznatků a zábavy. Děkujeme všem zúčastněným za prima strávený týden a těšíme se na další ročník.

Skip to content