Články

6.6.2016

Sportovní úspěchy - Anetka Benešová

 

Anetka Benešová velmi úspěšně sportuje – slaví v atletice jeden úspěch za druhým. Každý týden trénuje na atletickém stadionu v Kolíně a účastní se závodů.:
5.6. Anetka opět velmi úspěšná – závodila v Českém Brodě: 1. místo – běh 500m, hod raketkou 1. místo a 2. místo pětiskok – měří se vzdálenost- skáče se 5x za sebou po jedné noze. Podívejte se na celý článek na adrese: http://www.svoboda.info/sport/ostatni-sporty/atleticky-poter-bojoval-v-ceskem-brode/   – kde se píše: Jasnou kolínskou jedničkou ve sběru medailí a vlastně i jedinou kolínskou zástupkyní v kategorii ročníku 2007 se stala Aneta Benešová, která byla nedostižná v běhu na 400m a hodu raketkou a radovala se tak ze zisku dvou zlatých medailí. Ty doplnila ještě stříbrem za pětiskok.    
Velká gratulace, Anetko  I. Kopecká
Další úspěchy v tomto roce:
10.5. Anetka opět slaví úspěch: 3. místo v běhu na 50m a 2. místo se štafetou – BLAHOPŘEJEME!
10.4. Anetka získala v přespolním běhu 1. místo a titul PŘEBORNÍK České obce sokolské pro rok 2016 /medaili a bronzovou sošku/ – v sekci FOTO - BLAHOPŘEJEME!
6.4. Anetka závodila – vybojovala 1. místo v přespolním běhu – BLAHOPŘEJEME !
30.9. Anetka má medaile - za 1. a 4. místo v atletické soutěži v Nymburce: běh na 500 m, na 60 m, skok daleký - BLAHOPŘEJEME- prohlédněte si medaile -  můžete v sekci foto: http://ivakop.cz/fotogalerie/